15. joulukuuta 2015

170.

TUSKAA

tUsKaA

tuskaa

TuSkAa


"Mä niin lopetan opinnot.
Ei tällasta voi jaksaa!"

..ja kas kummaa keväälle vaikuttaisi
valikoituvan vielä enemmän pisteitä.

Miksi mä en opi?

Tässähän palaa lopppuun.

Ja samalla saa pelätä onko omalla aineella
tulevaisuutta, onko tulevaisuudessa enää 
yhtään valinnanvaraa tai vaihtelua kursseissa,
saanko opiskella alaani maisteriksi asti, saavatko
nykyiset professorini pitää työpaikkansa, pysyykö
eräs hengissä, tai että pysynkö minä hengissä.

Mutta ei saa eikä pidä valittaa.

Pitää jaksaa.

7 kommenttia:

  1. Samaistun teksteihisi aivan älyttömän paljon. Anteeksi jokaiseen postaukseesi kommentointi, mutta en voi kun vain ihmetellä tätä omanlaista samankaltaisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, aivan suotta pyydät kommentointia anteeksi - se piristää aina kummasti! Vaikka toki ikävä kuulla, että joku painii samanlaisten asioiden kanssa.. Toivotaan että pian helpottaa! Voimia ♥

      Poista
  2. Juu, tapaus yllätti minutkin. Kuten postauksessa sanoin, en muista mitään (ihmekkö tuo) ja en olisi ikinä uskonut, että niin moneen rauhoittavaan olisin koskenut. Ei selvästä päästä sitä ainakaan tekisi. Ehkä kolmen jälkeen oli olo, että miksikäs ei lisää ja homma lähti käsistä, en tiedä. Ensimmäinen sairaalareissuni yliannostuksen takia, mietityttää vain, että miten ihmeessä linja-auto aseman edessä kukaan muu ei ollut soittanut ambulanssia kuin ohikulkija, vaikka olin siinä tilassa. Kuitenkin asun suht isossa kaupungissa ja julkisia kulkee kyllä suht hyvää tahtia. Ehkä se kertoo ihmisten välinpitämättömyydestä jotain.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Voi apua, tässähän ihan häkeltyy! Kiitos ♥ (?)

      Ja aivan totta. Se on karua miten vähän ihmiset välittää toisistaan. Yleinen mentaliteetti tuntuu olevan "itsepähän on tuon itselleen aiheuttanut" - vaikkei esim. kukaan voi tietää vaikka kyseinen henkilö olisi saanut sairauskohtauksen. Vaihtoehtoisesti oletetaan jonkun muun auttavan, että aina se on se joku muu. Onneksi löytyy huolehtivaisiakin ihmisiä!

      ..also tämä taitaa nyt olla blogihistoriani kommentoiduin postaus, joten kiitos siitä myös!

      Poista

Piristä päivääni?